Aveline Gram

 

Gayané GRIGORYAN (viool) en Aveline GRAM (piano) ontmoetten elkaar aan het ‘Conservatoire Royal de Bruxelles’ in 2009.  Sindsdien vormen ze een duo dat al vele concerten op het palmares heeft staan.

Deze concerten vonden plaats in bekende zalen: het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar), het Koninklijk Conservatorium en het Flagey-gebouw te Brussel, het Concertgebouw te Brugge, de Bijloke in Gent, …

In Oktober 2011 werd het duo uitgenodigd door de BOZAR een recital te spelen in het kader van de BOZARsundays. Ook nam het duo reeds deel aan verscheidene festivals waaronder het “festival Musiq’3”, het “festival de Wallonie”, “La nuit musicale de Seneffe” en nog vele anderen.

In Maart 2012 werden zij bekroond als finalisten van de Youth’n Classic-competition, georganiseerd door Klara en in december van datzelfde jaar, speelden ze samen een reeks van 3 concerten als solisten in een triple-concerto met orkest.

Zij perfectioneerden zich bij grote musici zoals Jean-Claude Vanden Eynden, Véronique Bogaerts,  Muhidin Dürrüoglu, Guy Danel, Eliane Reyes, etc.

Momenteel volgt het duo Gram-Grigoryan een gespecialiseerde Master Kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.